eSports JoukkueJuho "Koppinen" Järvelä

Suomen menestyneinen FIFA-pelaaja Juho ”Koppinen” Järvelä, on SJK eSports -joukkueen ensimmäinen pelaajakiinnitys.

23-vuotias Koppinen on kotoisin Raahesta ja hän on pelannut aktiivisesti vuodesta 2011. Tilillä on kaksi Suomen mestaruutta, sekä Las Vegasissa pidetyssä 256 pelaajan FIFA MM-turnauksessa, hän eteni sijoille 9-16. Jatkossa Koppinen pukee SJK-paidan kilpaillessaan lajin kilpasarjoissa Suomessa ja kansainvälisissä turnauksissa.

Saavutukset:
- Suomen mestaruus Fifa 12
- Suomen mestaruus Fifa 14
- Las Vegas Fifa challenge 9-16 sijat

Risto "Dominointi" Järvi

SJK eSports laajentaa pelivalikoimaansa kiinnittämällä maailmanrankingin ykkösen EA Sportsin NHL-jääkiekkopelisarjassa, kun Risto ”Dominointi” Järvi, siirtyy kantamaan jatkossa SJK:n värejä. Risto ”Dominointi” Järvi, on ollut NHL-pelisarjan maailmanrankingin kärkiviisikossa aina pelisarjan 2009-versiosta alkaen. - Hienoa saada myös Risto osaksi organisaatiota. Meillä on mukana nyt kaksi oman lajinsa kyvykkäintä pelaajaa, joiden kautta voimme aloittaa hyvillä mielin luomaan seuran kilpapelitaivalta. Näiden kavereiden avulla voimme odottaa välitöntä menestystä niin Suomen kuin kansainvälisiltäkin pelikentiltä, kertoo SJK eSports -joukkueen manageri Pekka Riihimaa.

SJK eSports CS:GO

SJK eSports CS:GO -joukkue nostetaan reservijoukkueena toimivan Rynnäkköviiksien puolelta ja ryhmä saavutti jo menestystä Helsingissä Assembly Winter 2017 -tapahtumassa, sijoittuen turnauksen parhaaksi suomalaiseksi joukkueeksi. Pelit televisioitiin suorana YLE TV2:n kanavilla. Joukkuetta vahvistettiin Assemblyn jälkeen ja nyt siihen kuuluu: Christian ”EYELESS” Bruun, Joonas ”doto” Forss, Henri ”henkka” Mattanen, Jesse ”JESMUND” Terävä ja Olli ”sLowi” Pitkänen.

- Joukkueen AWP-kiväärimies Joonas ”doto” Forss, on 21 vuotias ja kotoisin Jyväskylästä. Hän aloitti pelaamaan veljiensä kanssa kun oli viisi vuotias. Ensimmäiset pelit oli Doom, Quake ja Counter-Strike. ”doto” innostui CS:GO kilpapelaamisesta vuoden 2015 alussa.

- Joukkueen toinen AWP-pelaaja ja Riffler, Olli ”sLowi” Pitkänen, on 21-vuotias ja kotoisin Lahdesta. Pelaamiseen hän sai inspiraation vuonna 2006 veljensä kautta, hänen pelatessa CS-Sourcea. ”sLowi” aloitti CS:GO pelaamisen vuonna 2013 ja vuoden jälkeen halusi aloittaa ammattailaistasolla, huomatessaan omaavansa siihen kykyjä.

- Joukkueen Entry-Fragger, eli ensimmäisenä pommipaikalle menevä pelaaja, Jesse ”JESMUND” Terävä, on 21-vuotias liiketalouden opiskelija Porista. Pelaamiseen innostus tuli vuonna 2004, kun kaverit hehkuttivat Counter-Strike: Source peliä. CS:GO:sta ”JESMUND” kiinnostui heti kun peli julkaistiin ja samantien hän alkoi miettimään sitä mahdollisuutena omalle kilpapelaamiselle.

- Joukkueen All-Star -pelaaja, sekä Suomen paras Rifle-pelaaja, Henri ”henkka” Mattanen, on 23-vuotias ja kotoisin Oulusta. CS 1.6 ja Call of Duty 2 on löytynyt miehen hyllystä jo vuodesta 2003. Siitä lähtien hän on pelannut aktiivisesti CS:n kaikkia versioita. Sourcessa ”henkka” aloitti kilpapelaamisen ja pärjäsi hyvin maailman tasolla, edustaen joukkueita kuten Anexis eSports sekä BEASTS.fi. CS:GO:ssa ”henkka” on  parhaiten tunnettu Conquer Gamingistä, jonka riveissä hän pelasi yli vuoden hyvin tuloksin.

- Joukkueen johtaja ja In-Game Leader, Christian ”EYELESS” Bruun, on 25-vuotias ja kotoisin Heinolasta. Pelaaminen alkoi sedän tietokoneella pienenä lapsena ja kaikki klassikot on pelattu läpi aina Doomeista Quakeihin. CS-pelaaminen alkoi sen ilmestyttyä ja on jatkunut aina tähän päivään välillä pienillä tauoilla.”EYELESS” on pelannut aiemmin vähemmän tunnetuissa tiimeissä ja toiminut yleensä niissäkin In-Game Leaderinä.

Alkuun