Ottelut


SJK pelaa kaikki kotiottelunsa OmaSp Stadionillla. Talvikauden harjoitusotteluita ja Suomen Cupin lohkovaiheen otteluita, pelataan myös talvikauden harjoituskeskuksena toimivassa Wallsport Areena -jalkapallohallissa. OmaSp Stadion ja Wallsport Areena sijaitsee vierekkäin Seinäjoen Jouppilan urheilukeskuksessa. Osoite on Alaseinäjoenkatu 15.

Liput SJK:n otteluihin saat ennakkoon verkkokaupasta, OmaSp Stadionilla sijaitsevasta SJK Shopista, Wallsport Areenan kahviosta, sekä erikseen ilmoitettavista yhteistyökumppanien pisteistä. Lipunmyynti ottelupäivänä alkaa kaksi tuntia ennen ottelua OmaSp Stadionin edessä olevan Tapahtumatorin laidassa olevasta lipunmyyntikojusta. Ennakkolippuja saa lisäksi verkkokaupasta sähköisesti ja voit ladata niitä mobiiliapplikaation avulla. OmaSp Stadionilla ravintolat, myyntipisteet ja portit avautuvat aina puolitoista tuntia ennen ottelua.

Kaikki katsomot ovat katettuja ja paikat ovat numeroituja pääsylippujen mukaan kaikkialla muualla, paitsi Kannattajapäädyssä. Kannattajapäädyn keskiosa on seisomakatsomoa. Tupakointi ottelutapahtumassa on sallittua vain sille varatuilla alueilla. Huomioithan myös kielletyt esineet, kuten sateenvarjot, pullot, purkit, ilotulitteet ja muut vaaralliset esineet. Porteilla tehdään turvatarkastukset. Vieraskannattajille avataan Itäpäädyn 114 katsomo, missä heillä on omat palvelut ja sisääntuloportit.

Toisen kerroksen Carlsberg Sports Bar, sekä stadionin muut anniskelupisteet, palvelevat janoisia heti porttien avautuessa ja Carlsberg on auki myös ottelun jälkeen. Ottelun aikana ja puoliajalla Carlsberg Sports Bar on käytössä ainoastaan pääkatsomolaisille. Ottelun jälkeen sinne on kuitenkin taas kaikki normaalisti tervetulleita ja siellä on myös otteluiden jälkeiset SJK-pelaajahaastattelut.

Tervetuloa viihtymään SJK:n ottelutapahtumaan!

Alkuun