Yrityksille

SJK ei ole pelkästään jalkapalloseura, vaan se on paikka jossa asioita tapahtuu.

Viime kesänä Seinäjoelle noussut SJK:n uusi oma koti, OmaSp Stadion, nostaa SJK:n tekemisessä aivan uudelle, kansainväliselle tasolle. Stadion on koko Etelä-Pohjanmaan voimannäyttö ja ylpeyden aihe, sillä sen rakentamisessa yhdistivät voimansa yli 500 alueen omaa toimijaa. Siellä tapaavat toisensa huippu-urheilu sekä tämän alueen vahvat tekijät. Samalla seura on ottanut sen myötä aimo harppauksen Suomen huippuseuroista, kohti varteenotettavaa ja aitoa kansainvälistä jalkapalloseuraa.

Urheilullisella puolella viime kausi oli edelleen menestys, vaikka tavoitteena ollut Suomen mestaruuden uusiminen ei toteutunut. Silti SJK teki kaudella 2016 historiaa, ottamalla jälleen SM-mitalin, sekä voittamalla ensimmäistä kertaa historiassaan Suomen Cupin. SJK:n viime kauden menestys takaa sen, että tulevana kesänä Seinäjoella pelataan jälleen Euroopan seurajoukkueiden huippuotteluita, kun SJK pelaa OmaSp Stadionilla UEFA:n Eurooppa-liigaa. Viime kauden loppuunmyyty Mestareiden Liigan-ottelu, on vielä tapahtumana tuoreessa muistissa ja ensi kaudella Eurooppa-liigassa menestymismahdollisuudet ovat kenties paremmat. Kotoisessa Veikkausliigassa, SJK haluaa palata takaisin mestariksi tulevalla kaudella, sekä uusia Suomen Cupin voiton. Edelletykset tähän kaikkeen on hyvät, sillä viime kauden lopussa yhteen hitsautunut joukkue, pysyy hyvin kasassa ja siihen saadaan myös uusia täsmävahvistuksia.

Kuten olet huomannut, me täällä SJK:ssa teemme sen eteen kaikkemme, että Seinäjoki ja Etelä-Pohjanmaa tunnetaan tulevaisuudessa ympäri Suomea ja Eurooppaa vahvana jalkapallomaakuntana, sekä paikkana jossa alueen ihmiset yhdistävät voimansa seuramme taakse. Me emme pysty siihen kuitenkaan yksin, vaan tarvitsemme tähän unelmaan vahvoja kumppaneita.

Alkuun